Fokken, een weloverwogen keuze!

Wie zijn fokkers? Alle mensen die een nestje hebben, bewust of onbewust. Er zijn heel veel regels aan verbonden en dit komende jaar gaat er erg veel veranderen. Laat u informeren, voorkom een boete!

Voordat u begint met Fokken moet men goed beseffen waar men aan begint en dat dit grote verantwoordelijkheden met zich meeneemt. Vooral ook de nodige onderzoeken voor de teef maar ook voor de reu, nemen veel tijd in, zodat u daar vroeg mee moet beginnen. Ook gaan niet alle bevallingen van een leien dakje. Sommig rassen kunnen niet eens spontaan bevallen. Wat dan weer grote kosten met zich meebrengt.

Naast de geweldig leuke periode zult u er ook druk mee zijn en kost het u hoogstwaarschijnlijk zomaar
een paar slapeloze nachten. Wilt u advies over het Fokken met uw huisdier, neem dan contact met ons op voor een stappenplan.Geweldig die kleine nakomelingen


De kogel is door de kerk, u gaat fokken! Geweldig die kleine nakomelingen van uw geliefde huisdier, maar heeft u ook gedacht om een afspraak te maken ter controle of ons op de hoogte te houden van de periode waarin uw huisdier hoogdrachtig is…..

Bremstraat 56


Bremstraat 56, 3742RJ


BAARNFacebook


U vind ons ook op


FacebookPhone


035-5422111


Ook voor Spoedgevallen!